Post by samgasincolan on Mar 14, 2022 22:23:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Indian Cooking Star: Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Indian Cooking Star: Food Game 2022 version ▞▞▞
Не харесвам всички реклами...прекъсване на играта...наистина досадно...не обичам да ме принуждават да гледам реклами...
Играта продължава да се срива, много ми харесва тази игра.
Не ми харесва факта, че продължава да ми взима бустери, когато влизам на друго устройство
Къщата на Патиала има някакъв проблем, щраквам върху храната, но храната не издържа .. и затова губя много животи .. моля поработете върху нея
Много лош опит. След точка има умишлено забавяне на сервирането на готова храна. Това предотвратява преминаването към следващото ниво. Три дни се опитвах да намеря причина. Но всичко е същото. Постоянно натискане на vada няма да отиде при чакащия клиент.
Permainan Memasak India - Chef Arked iwf
Това е хубава и лесна g игра, но замръзва всеки път, когато започнете да играете
Искам да запазя тази игра..Как мога да вляза в играта, когато пожелая или дори ако сменя устройството си, без да загубя предишните данни, моля, помогнете! Причината, поради която давам 3 звезди е, че не мога да вляза в нея с никакъв идентификатор за игри, ако го деинсталирам по погрешка или ако сменя устройството си, трябва да започна да играя играта отначало
играта е добра...bt one live over....не се запълва....показва 0 макс. време.....
Learn Japanese with Bucha חינוכי yiq
Когато се спуснах до guzzu pakvan no. на 59 последно ниво, след което той излезе от клиент отново и отново опитвам много пъти, но няма да отивам на следващото ниво, затова давам само 2 звезди.
Напредъкът не се запазва.......моля, подобрете
лесна игра, беше забавно да играем тази игра. но мразя рекламите! много реклами.
това е толкова много скучна 😣😴 игра изобщо и сериозно не се забавлява. и когато премина на ниво 59, един клиент остава. много е елитиращо
По-рано беше добре.. но сега съм заседнал, тъй като няма налични нови ресторанти, също ако се опитам да играя предишни изчистени нива, затъмнява и не мога да видя нищо.. деинсталирам го в момента
Хареса ми играта, но когато искам да видя добавката за удвояване на монетите, ми каза, че има някакъв проблем. Моля, решете това
Обичах играта. Но на ниво 121 не мога да отворя нивото. Спира се на 75%. Проверих и проблемът не е в интернет. Моля, оправете се
Играта беше страхотна до скорошната актуализация Не изгарям храна, но продължава да казва, че храната е изгоряла и губя живот, което е разочароващо, тъй като съм играл преди и нищо от това никога не се е случвало, моля, поправете го
Забавна игра, но администраторите са алчни. Докато напредвате, за да преминете през дъската, те ви карат да използвате все повече и повече усилване, така че да продължите да купувате усилване. Не бих препоръчал поради тази алчност. Когато целият ми тласък изчезне. Изтриване на играта
Не мога да актуализирам следващото 131-то ниво... опа, но това е най-любимата ми игра.... Толкова съм разстроен за този проблем след 2 дни..
Това остана на едно ниво, ние трябва да играем едно и също ниво няколко пъти, но след това дори нивото не завършва
Обичах да играя тази игра, но сега е гадно! Скъпоценните камъни не се събират по друг метод и всяко ниво иска 50 скъпоценни камъни да се изчистят като wth?? Аз съм на 349, но не мога да изчистя никое ниво сега, без да дам 50 скъпоценни камъни дори след надграждане на всичките си кухненски артикули! Деинсталиране
Не ми харесва факта, че дори и да играеш добре на това конкретно ниво, не получаваш ключа за това ниво. Така че накрая играя едно и също ниво два пъти. Така че 10 нива, за да премина напред към следващия ресторант, трябва да играя 20 пъти, тъй като не получавам ключа при една игра, дори ако постигна целта си и играя добре. Наистина ме притеснява. Моля, все пак поработете върху това.
Не съм доволен от зареждането на това приложение за игра за готвене. Продължава да замръзва и затваря всеки път, когато се опитам да играя. няма да се връщам към това приложение, така че в бъдеще, ако искате 5 звезди, тогава ви предлагам да коригирате процеса на зареждане на играта за готвене. Каква загуба.
Играта не дава бижута, след като са закупени чрез магазин за игри. Трябва да продължа да искам възстановяване. Моля, проверете го, благодаря
Играта продължава да се срива, близо съм да изтрия играта. Не съм направил нищо друго освен катастрофа по средата на играта си. Аз съм на ниво 69, моля, поправете това, преди да трябва да го изтрия.
Харесвам тази игра. Толкова е интересно и странстващо
Indian Cooking Star: Food Game آرکیڈ ejsz
достигна ниво 68, нивото с конец за бонбони. Опитах го няколко пъти, но конецът ми за бонбони не идва да дам на клиента. деинсталирах и преинсталирах приложението, но същия проблем. сестра ми играе същата игра, тя няма проблем. на ръба да не играя играта заради това
Кога ще дойде актуализацията на тази игра в очакване на още нови нива, но минаха 3 седмици, все още няма актуализация доста разочароващо
Тази игра прави по-пристрастена, но супер готина игра. Не ни кара да се чувстваме отегчени. 😄
Това е любимата ми игра. но за съжаление няма нов ресторант след ниво 720. кога ще дойде. моля, поправете го. Нямам търпение да чакам твърде много
Добре
Дъщеря ми играе тази игра. И тя го обича. Тя е само на 10+ години.
Това е много страхотна игра, много ми харесва. Просто трябва да докоснем ястието от само себе си, то отива при клиента в другата ръка в някои игри за готвене, които имаме да отнесем ястието на клиента. Така че това много ми харесва. Съдържа различни нива и ястия. Сега съм толкова щастлив, че инсталирах тази игра.
Би било забавна игра, но както повечето от тези игри, играчът се забива на ниво, освен ако не бъде направено плащане и продължи. Ако играта е безплатна, защо е необходимо да плащате предварително. Няма да платя повече стотинка за тази игра и ще продължа да търся игра, която не ме кара да плащам. Разочароващо е, без значение колко бързо или колко добре играя, няма напредък, освен ако не платя. Прав ти път.
Всичко вървеше добре след определено ниво, иска реклама на клиентите. Ако нямате достатъчно диамант, не можете да добавите нищо, нито можете да продължите напред досадно. Толкова е жалко, че трябва да продължавате да виждате реклами, за да спечелите лилав диамант. И в случай, че сте останали на някое ниво и не можете да продължите напред, той ще поиска добавяне на клиент, за да изчистите това ниво и без 50 минимални диаманта не е възможно какво, по дяволите. До няколко нива беше толкова хубаво да се играе, но сега мисля да изтрия тази игра.
😊
Тази игра е страхотна, но давам само три звезди, защото има един проблем, че за да получим ключове, трябва да я играем два или три пъти, това е много дразнещо нещо, така че моля, решете този проблем.
Играта е много приятна, но се забива в някакво конкретно ниво, където не можете да доставите готвен продукт на клиента. Прави едно дразнене. Иначе това е една от най-добрите игри, които съм срещал
добър. Тези, които се интересуват от готвене, ще го харесат. Особено индийската версия е страхотна
Това е страхотна игра... но в същия ресторант имаме 90 време, за да изчистим всички нива... просто се опитайте да намалите нивото... иначе играта е толкова интересна... аз и всичките ми братя и сестри играем тази игра по много конкурентни начини ...😘😘😘😘 обичаме тази игра.
Хареса ми тази игра, но в 181 не мога да играя, изтегля се, но не продължава. Моля, поправете, защото наистина харесвам играта.
Стигнах до края на линията, следващото ниво от последните 2 дни казва, че идва скоро, надявам се тези момчета да знаят, че това е против задържането на играта и хората ще преминат и ще преминат към други конкурентни игри.
Това е толкова красива игра... Нищо лошо в тази игра, тя работи по толкова добър начин.. Анимацията може да бъде по-добра на живо, така че може да направи играча малко по-щастлив.. Анимацията е добра сега, но е като малкото дете, което играе .. Можете да подобрите анимацията си ...Пример: Играта за радост от готвене е оживена анимирана и кара чинията да се чувства истинска.. така че подобрете леко анимацията