Post by samgasincolan on Mar 14, 2022 22:14:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Coming ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Coming IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше кристалів ▞▞▞
▞▞▞ Death Coming 2022 version ▞▞▞
Не встановлюйте цю гру після першого рівня, ви повинні заплатити, щоб отримати хол-версію гри, не встановлюйте гру
Це демо! Ви можете грати безкоштовно лише на першу карту
Death Coming Diskarte beet
Death Coming Strateške igre logz
ПРИПИНІТЬ МЕНЕ КОЖНІ 3 СЕКУНДИ ЗВ'ЯЗАТИ МІЙ ОБЛІКОВИЙ ЗАПИС!!!Я ненавиджу той факт, що вам потрібно платити, щоб продовжити
Death Coming Estratégia ekge
Ця гра дуже весела, але я не можу знайти магазин, щоб купити інші рівні на мобільному пристрої.
Будь ласка, розблокуйте до 4 актів
Я оціню цю гру на 5 зірок, якщо ви зробите повну версію безкоштовною
Хороша гра, щоб ви заплатили 1,99 тааак ні
Дурно, що ви повинні платити, щоб грати в цю БЕЗКОШТОВНУ гру!
Death Coming Chiến thuật xdlv
це не дозволить мені штовхнути його
Набридливий спам із проханням вибрати обліковий запис Google, щоб продовжити, у якому буде розказано моє ім’я та електронну адресу. Вам не потрібен ні те, ні інше. Galaxy s9.
Ви можете грати лише на одному рівні, і це нудно через це
Learn Spanish Fast: Course חינוך alxz
1 зірка лише за безкоштовний етап 1. Це не безкоштовна гра. Це гра преміум-класу зі зразком. Ви повинні зробити більше розділів вільними.
просто демо! вводить в оману, гроші хапають дешеві ковзани
Є кілька інших подібних ігор, у які можна безкоштовно грати в повну версію
ВИ ПОВИННІ КУПИТИ ДЛЯ ПОВНОЇ ВЕРСІЇ! ЦЕ НЕ ВАРТО!
Була гарна гра... Поки не надійшла плата за гру. Шкода, що це лише мізерна пара розділів. Дуже короткочасний фактор збудження, через який 3 долари за його покупку здаються смішними.
Чому гра продовжує запитувати ідентифікатор електронної пошти через п'ять секунд, мені подобається гра раніше, мені не подобається, тому що продовжую запитувати ідентифікатор електронної пошти
Мила гра, але я постійно отримую повідомлення про те, що вона перестала працювати, коли я навіть не грав у гру з моменту ввімкнення телефону.
Хоча це весела гра, вона також платна за гру. Підручник і перший рівень ви можете грати безкоштовно. Будь ласка, змініть це
просто говорить про перевірку повної версії після першого рівня. немає ознак, що це демо. видалення.
чудова гра, але я ненавиджу, що вони дозволяють грати лише один рівень, тоді ви повинні платити за решту. Я не плачу за гру, яку ви дали мені лише один рівень. Принаймні скажіть, що це демо, а не повна гра.
Я буду гніватися, бо повільно завантажується
(( розчарований, бо потрібно купити повну гру 😠😡😡😭
Одна зірка, поки ви не звільнитеся
Гра REPEATIVLEY просить мене отримати доступ до мого облікового запису, і я навіть бачу загрозливу історію. Виправте цю проблему і подумайте про те, щоб дійсно грати у вашу гру.
Хороша гра, але потрібно купити повну гру, щоб отримати місію 2? 😴😂
Єдина скарга: необхідність постійного доступу до Інтернету для підтвердження повної покупки гри. Забороняє грати в гру під час подорожі (по повітрю/їзді у віддалених районах).
Я не можу відкрити гру.
Виникли помилки, коли я переходив до 2-ї карти, застряг у завантаженні "перевірка повної версії"
Гра завмерла
Я грав у це на ПК і думав, що це ідеально підійде для мого планшета. Коли я знайшов це, я був готовий натиснути п’ять зірочок, але, на жаль, курсор не відповідає тому, де я натискаю, замість цього я повинен натиснути вище того, що я хочу вдарити (тому, якщо я хочу збити знак, який у мене є торкнутися повітря над знаком), що робить його абсолютно неможливим. Якщо розробники виправлять це (я припускаю, що це проблема вирішення?), це покращить мій день.
Не втрачайте час для переходу на наступний рівень, вам потрібно придбати гру
Death Coming Strateji Oyunları hvk
Не матиме доступу до рівня 4, і компанія не відповідає на електронні листи про свої проблеми.
Наближається СПРАВЖНА смерть. Не клон/викрадачка. Абсолютно дивовижна гра, мені подобається, я дивився, як у неї грає CaptainSauce, і тепер я не можу повірити, що знайшов це на мобільному пристрої. Однозначно моя улюблена гра на mobline 10000000/10. АЛЕ я ставлю йому 4 зірки, тому що я ненавиджу, що у вас є лише одна місія, а потім ви повинні платити. Начебто 7 місій (ймовірно більше IDK), то чому ви не можете дати нам принаймні 3 рівні, щоб люди, які пробують гру вперше, могли насолоджуватися більшою частиною досвіду. 10/10
Ця гра заслуговує на 1 зірку. Це хороша гра, і мені вона дуже подобається, але чи дійсно вам потрібно змусити нас купити повну гру? Якщо ви хочете грошей, які сильно призведуть до того, що гра коштує грошей. Не коли ви завантажуєте її, думаючи, що це буде безкоштовно, а потім замість цього вам доведеться заплатити за це. Це дурно.
Tisk tisk повинен заплатити, щоб грати
Другий рівень не завантажується