Post by samgasincolan on Mar 14, 2022 22:08:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle igra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle igra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle igra 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra, ker so ljudje uživali v igri, sem jo prenesel samo zato, da bi jo preizkusil.
ta igra je lepa, vendar nekaj časa ne deluje. na začetku je to dobro, a nam je po dolgem času dolgočasno in to je dolgočasno. zato prenesite to aplikacijo za timepass in ne za zanimanje.
globa
Res zabavna igra! Lep preobrat starega standarda Tetrisa. Zelo mi je všeč, da izberete, kam boste dali koščke, vendar bi bilo super, če bi koščke lahko obrnil ali obrnil.
Zelo zabavno igrati. Samo želim si, da bi lahko obrnil kose. Všeč mi je bil stari tetris.
Zabavna igra. Za številne reklame
lep čas. malo preveč oglasov.
Permainan teka-teki Strategi law
Jaz ljubim to igro. To je 5!! Bil sem zasvojen! AMPAK!! Pojavni oglasi me motijo in razjezijo, tako da adijo. 😪
Všeč mi je ta igra, lahko jo igram cel dan in velikokrat si želim, da bi bilo več iger brezplačnih
Permainan teka-teki Strategi law
Age of War Chiến thuật ubuf
Slab
Moja izkušnja je odlična, zdi se mi, da je ta aplikacija poučna, zabavna, sproščujoča in vam odvrne misli, prav tako vas ohranja mirnega in se lahko osredotočite samo na igro, hvala.
Puzzle Game Strategiya bdpg
🌈 London ljubim te subhaan in upam, da imaš lepo rojstnodnevno zabavo in rad imam gospodično Ruksar. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
Dobra igra
Lepa igra 👍😊😊
dobra igra ampak preveč oglasov
ni tako zabavno
Nisem prepričan, kaj je cilj ali kaj povezati, katere barve, da bi zaslužili rezultate
še naprej dobivajo neumne oglase
Včasih mi je bila ta igra res všeč in sem jo imel že leta, vendar sem se moral vrniti, da sem spremenil svojo oceno s 5 zvezdic na 2 zvezdici. Včasih je imel zelo malo oglasov, vendar je toliko oglasov, da jih ni mogoče predvajati. Oglas boste videli, ko: izgubite, ko nadaljujete po izgubi, ko zaslon poteče, če zaprete aplikacijo in se vrnete nanjo, ko prvič odprete aplikacijo. Oglasi se pogosto motijo tudi, zaradi česar imate glasbo oglasov, ki je ne morete izklopiti, morate znova zagnati aplikacijo in gledati več oglasov! Noro.
Najboljša igra vseh časov, plačana veliko teh iger, vendar je to zagotovo najboljša 100 %, ki bi jo toplo priporočal.
Zabavna igra. Dve stvari bi rad obravnaval kot možnosti. Prva bi bila razveljavitev v trenutnem tridelnem okvirju, samo da bi omogočili tiste trenutke, ko se vaš telefon udari in blok po nesreči pade. Druga bi bila možnost za vrtenje blokov. Lepo bi bilo videti tudi kakšno drugo statistiko poleg samo točk. Kar tako naprej, lepo razvojno delo.
Igra je zabavna, če pa radi gledate oglasne videoposnetke, je to za vas. Oglasi pred igranjem, sredi igre in na koncu vsakega predvajanja. To so tudi dolgi oglasi, iz katerih se ne moreš umakniti.
Preveč oglasov je. Smeti
saj posodobitev zamrzne po uporabi kosov. popravi prosim
V redu, ampak preveč oglasov...
Smeti. Ne obremenjuj se. Oglasi med nivojem everryyyy. Ponuja namerno napačne kose, tako da nikoli nimate možnosti priti nikamor. ....odstranjeno.
15. Od 100
Preveč oglasov
Pot do številnih oglasov, ki vas bodo zanimali
nyc
odkar so ga zamenjali je zanič!