Post by risetantriri on Feb 12, 2022 5:50:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לאפשר צ'יטים ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
סוף סוף ניצחתי את המשחק!! אהבתי את זה!! הם אומרים שיהיו עוד רמות כלולות בעתיד... וזה גם נותן לך אפשרות לתת רעיון לרמה חדשה, ברגע שתנצח את המשחק! לדעתי זה ממש מגניב! אין לי רעיונות, באופן אישי... אבל בכל זאת, זה חלק כל כך מגניב של... "כל הכבוד על הזכייה"!! ממש אהבתי את המשחק הזה! כמו כן - בהצלחה 😂 תצטרכו את זה... זה משחק מאוד מאתגר!!
אי אפשר לשחק מרוב הפרסומות
Brain Out: Can you pass it? Слагалице vuf
כֵּיף! מקש נמוך מופעל כאשר אתה מגלה תשובה לאחר שימוש ברמז וזה הופך להיות פשוט. גם כשאתה מקיש על כפתור הרמז אתה יכול לעשות איפה אתה יכול להשתמש רק ברמז אחד לכל רמה כי השתמשתי בטעות כמו 5 מקשים בלי לדעת אז כמו להפוך את זה לדבר חד פעמי לכל רמה ולעשות איפה אתה יכול לחזור לרמז למקרה אתה שוכח תודה!
המשחק עצמו בסדר, אני אוהב טיזר מוחות טוב. הפרסומות הן הבעיה. הן ממש צצות אחת אחרי השנייה בלי אפשרות לדלג על מודעה, אז אני צופה ב-5 דקות של מודעות לכל דקה של משחק. זה פשוט מעצבן וחבל על הזמן שלי באותו שלב.
זה ממש משעשע ואני אוהב לשחק בו יותר בגלל משחקי הבלש והאתגר; זה נכון שלפעמים אני ממש נתקע ואין לי מושג מה לעשות, אבל שוב, לא ממש אכפת לי כי בשביל זה נועדו הרמזים. בכל מקרה, זה משחק נהדר, וכדאי להוריד אותו.
בסדר, זו דעתי|משחק ממש טוב כדאי לשחק בו. עכשיו יש מודעות, מה אתה מצפה. יש הרבה אבל זה משחק להתגבר על זה. הופך אותך לחכם ומהנה יותר. במיוחד עם הרמזים שמקלקלים את התשובה. כן אבל אולי אתה נאבק על אחד אז זה מדהים. חייב לערוך
אני אוהב את זה כדי להעביר את הזמן ואתה למעשה יכול להשתמש באפליקציה בניגוד למשחקי מוח אחרים, אבל היא מוצפת בפרסומות והיא לא הרחיבה את כוח המוח שלי אלא היא פשוט משחק צד טוב להעביר את הזמן כמו בארוחת ערב.
משחק ממש טוב וכיפי
משחק הפאזל האהוב עליי בעולם, לא כמו שאר משחקי הפאזל שמראים דברים לא הולמים, זה ידידותי לילדים תודה
Brain Out היה כיף בהתחלה אבל יש שגיאות דקדוק בכל מקום והחידות הופכות למטופשות ולא מהנות. שלא לדבר על המודעות הרבות. עליך לצפות ב-2 פרסומות של 30 שניות לפני שתוכל לדלג על פאזל כי המכניקה לא עובדת. שיחק במשך כ-10 דקות ולאחר מכן הוסר.
לא מתרשם. המשחק הזה מציג מודעה אחרי כל סיבוב בודד. כל סיבוב הוא פאזל שאפילו לא מנסה להיות פאזל אמיתי. במקום זאת, זו רק סדרה ארוכה של תשובות טריקים, שאלות לא ברורות ופתרונות שטויות שמסתכמות במעט יותר מאשר רמאות לפתרונות או משחק "נחשו מה מסתתר" הפעם טריקים. המשחק הזה באמת מתקרב לבידור רק כאשר הוא מבקש מהמשתמשים להיות יצירתיים על ידי סידור מחדש של התמונות ליצירת תמונות חדשות. אחרת כל העניין הוא BS.
Adventure Escape: Asylum Aventură nbls
Brain out הוא משחק ממש טוב זה עוזר לך ללמוד ולגלות עוד בעיות אני מאוד אוהב את זה במיוחד כשאני בנסיעות ארוכות במכונית אני יכול פשוט לעשות את זה וזה ממש כיף כי אני במכונית אני לא רק משחק בגלל זה אני נותן לזה חמישה כוכבים אתם באמת צריכים לנסות את זה זה ממש ממש נחמד לא הייתי נותן יותר מחמישה אבל אין יותר מחמישה אז כן אבל זה משחק אלגנטי ממש טוב עוזר לך ללמוד ו גלה עוד דברים ואני מקווה שתנסו את זה.
נחמד ומאתגר
ראשית כל. יש הרבה מודעות. אתה מסיים אולי 2 רמות ואז צריך לשבת על מודעה של 30 שניות, וזה מגוחך. שנית, במשחק הזה יש הרבה פיתיון קליקים. אתה חושב שאתה לוחץ על משהו שהוא חלק מהמשחק, אבל במקום זה לוקח אותך לחנות האפליקציות כדי להוריד משחק אחר לגמרי. זה גם היה מאוד מתסכל. זה משחק מהנה בתיאוריה, אבל יותר מדי פרסומות ופיתיון קליקים.
אני אוהב את סוגי המשחקים האלה, אבל המשחק הזה היה מוזר. יש מודעות כאשר אתה צריך רמזים והן צצות באקראי בין רמות. הייתי צריך לראות שתי תוספות פשוט עוברות את שלב 32 כי זה לא עבד ואתה צריך להרוויח 2 מפתחות כדי לצאת משם. רוב הרמות מהנות, אבל חלקן אינן הגיוניות.
אני אוהב את המשחק הזה, זה היה המשחק האהוב עליי בילדות, במשך כל כך הרבה זמן..סוף סוף ניצחתי את המשחק ואני שמח על זה:> המודעות הן לא הבעיה שלי כי פשוט הייתי מכבה את זה. 5 כוכבים, המשחק הכי טוב וגמרתי אותו :>
אני מאוד אוהב את המשחק הזה והוא מעביר את הזמן אבל רק לאחרונה החלפתי טלפון ולא מצליח להחזיר את ההתקדמות שלי. הייתי מדרג גבוה יותר אם הייתה דרך אז אם המפתחים יכולים להסביר לי את זה אז אני אדרג גבוה יותר
המשחק מהנה והכל אבל לפעמים כשאני מנסה לקבל רמז הוא גם לא נותן לי לצפות במודעה ואומר "מודעה לא זמינה" (אני אפילו מפעיל מחדש את הטלפון כדי לראות אם זה יעבוד אבל זה עדיין עבד זה עשה את זה במשך הכי הרבה זמן), או שזה פשוט נותן לי מודעה שאפילו לא נותנת לי מפתחות. 😠 אבל חוץ מזה, אני אוהב את רוב השאלות והן לא כולן מסובכות מדי. זה באמת מעמיד את ה-IQ שלי במבחן, מה שאומר שהמשחק עושה את העבודה שלו, והוא די ממכר.
"פאזלים" חלשים. זה בעצם משחק של ניחוש אילו חפצים אתה יכול להזיז. אבל מהצד החיובי, אם אתה אוהב פרסומות אז אתה תאהב את זה, כי אתה יכול לצפות בפרסומת של 30 שניות כמעט אחרי כל שאלה שתסיים. ומכיוון שלכל שאלה לוקח אולי 10 שניות לכל היותר להבין, תזכו להשקיע פי 3 יותר זמן בצפייה במודעות!
המשחק טוב אם אתה יכול לחשוב מחוץ לקופסה. ברור שאנגלית אינה שפה ראשונה עבור המפתחים, מה שיכול לבלבל אותך לגבי מה שאתה "אמור" לפתור. תקלות חוזרות - שעון מוסיף למפתחות, לא תמיד אתה מקבל את המפתחות לאחר סבל מהפרסומות. שוב ושוב.
משנה לאוגגואק
זה מפסיק לתת לך מפתחות אחרי 7, מודעת הדואוינגו לא עובדת (זה נותן לך את האפשרות לעזוב, אבל לא נותן לך כלום כשאתה עושה וכשאת נשאר למה שהוא כנראה כל הפרסומת זה עדיין לא נותן לך כלום ), אלה לא עוזרים באמת למוח שלך, הם די מתסכלים. עם זאת, זה עובר זמן טוב, כל עוד אתה לא בפומבי ויש לך מספיק זמן פנוי.
זה כיף, לפעמים קל ולפעמים קצת קשה. חלק מהחידות מוזרות ומשונות אבל הן גורמות לך לחשוב. זו דרך טובה להעביר את הזמן. וכרגע אין לנו אלא זמן. חחח
בכנות, זה רעיון טוב אבל זה דורש קצת עבודה. 1. הרבה פרסומות 2. חלק מהן לא הגיוניות, אז אתה צריך להשתמש במפתח, ובכך לצפות בעוד פרסומות 3. רמה אחת תהיה ממש קשה, אבל אז הרמה הבאה היא קלה אז בסך הכל זה משחק טוב, אבל יש לזה חסרונות
אני דווקא אוהב את האפליקציה הזו כי אתה יכול להשתמש במוח שלך בכל פעם שהוא שומע אבל כאשר אתה מתקשה לבצע את הפתרונות אתה יכול להשתמש במקשים וזה ייתן לך רמז לאחר הפרסומות.
סופר חכם ומהנה! ממש שמח שפרסומות לא נדחפות לגרון. עבודה טובה!
הטקסט היה כתוב בצורה גרועה ורוב הזמן לא הגיוני. קשה לפתור חידה אם אינך יכול להבין את הרמז.
אני מדרג את המשחק הזה ב-5 כוכבים כי המשחק הזה כל כך מעצבן🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨 והוא קודם לכן קשה ברמה 30+
אין אפשרות לעזרה, לא אהבתי.
ובכן, אני רוצה להתחיל בכך שהם נוראיים שהם גורמים לך לצפות בסרטון לרמז. ואז זה אומר לך לעשות משהו שכבר עשית. למשל שיחקתי במשחק כשאמרו לשים את הג'ירפה במקרר וניסיתי להגדיל את המקרר מדי אבל לא הצלחתי אז ראיתי תוספת וזה אמר לי להגדיל את המקרר אז עשיתי את זה פעם נוספת אז זה עבד. זה רק אומר כמה משחקים יכולים לרמות אותך. המשחק הזה היה נורא😤
אני מאוד אוהב משחק. רק שאני לא אוהב מודעות BIG
זה משחק קצת מהנה (לדעתי) ויש לו בעיות מאוד קשות אבל גם משעשעות. אבל יש הרבה מודעות. הם די הורסים את החוויה המרגיעה של המשחק. הייתי מדרג את זה 5 כוכבים אבל אני פשוט לא אוהב את זה כל כך אז אני מדרג את זה כמו 3 כוכבים.
משחק זה מעריך חשיבה של ילד/ילדה ומאפשר לילד לחשוב ולהיכנס לדמיונו הרחב, הדעה שהילד מסתכל וחושב על המשחק ששום דבר אינו בלתי אפשרי ואינו עושה דבר חדש כדי לקבל תשובה
זה משחק ממש טוב שמאתגר את המוח והוא מאוד מאוד כיף אבל הוא הראה לי המון פרסומות גם כשאתה רוצה לקבל רמז הוא אומר שאתה צריך לחכות שהמודעה תהיה מוכנה ואז הוא מציג לך מודעה שניצחה לא נותן לך שום רמז.
זה כיף ועוזר לי בחופשת הקיץ. (אז אני לא שוכח איך מאייתים גזר חחחח!) אם אתה טיפש שחק את זה ויהיה לך מוח של גאון שחק גם את השני שפשוט יצא זה כיף גם כן!
Brain Out: Can you pass it? Łamigłówki rhai
הקונספט מהנה.הדקדוק והכתיב גרועים. מה לעשות לפעמים מעורפל. אבל הבעיה הגדולה/אמיתית היא שזוהי רק פלטפורמה לספאם לך פרסומות! כאשר אתה מנצח רמה, אתה יכול לבחור לצפות במודעה לקבלת רמז, או ללחוץ על המשך ולצפות במודעה בכל זאת! אתה צריך לצפות במודעה אחרי כל 1-2 רמות, בדרך כלל כל פעם. אם אתה מקבל רמז בכל פעם מצפייה במודעות, אתה יכול להשתמש ברמז בכל פעם; אז מה הטעם במשחק? מוחק כי אני לא יכול לשחק עם הפרסומות!!!
גאוני