Post by daofacepulbay on Feb 10, 2022 3:38:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
World War 2: Shooting Games Akcijske igre rkny
Oyun bir oyun ama bir yıldız kırmamın gerçek boss savaşları biraz daha güzel zor olabilir ve hayvan sayısı çok az ama az gibi dinazor falan getirebilirsiniz bir de daha çok çok koymalık yer biraz daha o hayvan büyütürseniz sevinirim
Animal Warfare Strategie znz
Ya buna ya savaştan sonra reklam soku bıltım ya kesin reklamları kesin reklamları yoksa yüzünden işini bitiremeyeceksiniz.
Reklamları neden zorlamanız gerektiği umrumda değil ama bu kabul edilemez ve gereksiz. Oynadığım ve zorunlu reklam içeren her oyun her zaman 1 yıldız alacak. Bu tür bir çöp için 0 yıldızı hak ediyorsun.
güzel oyun
Abi çok güzel ama bence gırafikler dehişmesilazım abi ama yinede güzel abi elerine salık abi bence dehiştir güzelolabilir tammmmmmm
Bir şey dışında bu oyunla ilgili her şeyi seviyorum ve benim için onu öldüren şey bu. Yeni hayvanları çağırmanın artan maliyeti.
Zor zor 1 puan verdim heb reklam hebir reklam oyunlarından sodum
Harika bir oyuna bağlamıştım tekrar tekrar basladım
0 hak verecektim berbat
Bunun hangi hayvanları seçebildiğinizi ve sonra savaşabileceğiniz bir oyun olduğunu gördüm ama aslında size gerçek savaşta hayvanlar veriyor yani ve bu ama çok kötü değil çünkü dokuyu ve her şeyi seviyorum ve eğlenceli bir oyun
x3 için izleyemeyen reklamlarla ilgili sorunlar veya zorluklar için belki gerçek parayla KALICI x2 yapın, reklamlar işe yaramazsa para almazsınız oyuncular sinirlenir ve devam eder.
Oyun güzel olması gereken çok şey bu 4 olması yıldız vermenin
Oyun eğlenceli, sadece farklı karakterler ekleyin ve ayrıca farklı yetenekler ekleyin, bazı karakterler efsanevidir ancak yetenekleri olmadığı için destandan daha zayıftır.
Bu oyun çok eğlenceli ve reklamları o kadar çok sevmiyorsanız, wifi'nizi kapatabilirsiniz. BU OYUN ÇOK BAĞIMLILIK YAPIYOR çok eğlenceli. 🦁
Çok iyi ve gelişmiş bir oyun
Başlamak için dostum harika bir oyun ama çok zaman alıyor, bir ordu oluşturmak için çok şanslı olmalısın ve 133. seviyeden sonra aynı seviyede 3 ay harcamak istemiyorsan imkansız, iyi eğlenceler
Bu oyunu seviyorum çok harika Dinle gerçekten daha fazla hayvan yap çünkü bu onu daha harika yapacaktı ama yine de seviyorum ve dedin ve gerçekten daha fazla hayvan Savaş oyunu yapabilirsin Bu oyunu seviyorum. Çünkü o kadar harika ki istediğin hayvanı kullanabilirsin ama oyunda küçük bir aksaklık oldu ama ben yine de sevdim
Bu oyun eğlenceli ama bazen bende hata veriyor ve hiç oynayamıyorum. Ayrıca 6. seviye gergedanımı ve 7. seviye filimi de rastgele kaybettim.
Farklı hayvanlar elde etmek daha kolay olsaydı 5 yıldız verirdim ama yine de iyi oyun 🎮 👌
Reklam Çılgınlığı. Bu, ilerleme için ek olarak reklamlar içeren bir oyuna karşı kaç reklam izlemenizi sağlayabileceklerine dayanan bir oyundur. Her noktada her şey için her yerde reklamlar. Oynanış, reklamlara göre tamamen ikincildir. Utanç.
Bu oyun zaman öldürmek için eğlencelidir ve sihirbazlarla ve diğer sihirli şeylerle değil hayvanlarla oynamayı seviyorum, ayrıca oyunum 2. günde hata verdi ve oyunla hiçbir şey yapamadım. 400+ seviyesindeydim, ayrıca 99 sent harcadım ve geri alamıyorum ama bunun için endişelenmiyorum, yeniden yükledim ve şimdi başlangıç paketini almama izin vermiyor ve oyun verileri yeni telefonlara aktarmama bile izin vermiyor . İlerlemenizi kaydetmenin bir yolunu ayarlarsanız iyi olur.
Bu oyunu seviyorum ama bir süre sonra sıkıcı geliyor ama bir süredir oynuyorum ve oyun çökmedi! Ama reklamlar... Çoooooooooooooook reklam var. Ama almanızı öneririm
Oyun artık biraz kötü. 83 hayvanı olan bir lvl ile sıkışıp kaldım! Bence bu oyun bot kullanıyor. Ayrıca arkadaşlarımızla savaşmalıyız.
Çok eğlenceli ve havalı ama 4 verdim çünkü eşyalarımı aldı, maksimum seviyem vardı ve en iyi hayvanların hepsi maksimum çıktı
Çok kolay. Oyunların derinlik eksikliği ve genel olarak saf basitliği nedeniyle bunun açıkça çocuklara yönelik olduğunu söyleyebilirim. Çocuklarınız varsa veya var olan en sıradan oyunu istiyorsanız, o zaman indirmeyi düşünün.
İyi konsept ve eğlenceli ilgi çekici. Ama buglar saymakla bitmez. Geç kalana ve 20 bin param kalana kadar bundan zevk alıyordum. Benim için bütün oyunu öldürdün tbh
Bu sadece başka bir birleştirme oyunu, sürekli reklam izlemiyorsanız oyunun gerisinde kalırsınız ve reklam izleseniz bile oyun genellikle reklamdan sonra çöker ve size ödül vermez veya sizi zorlar. Bir reklamı izlediğiniz ödülün kilidini açmak için bir reklamı tekrar izleyin.
Bu oyuna 4 yıldız verdim çünkü bir süre sonra sıkıcı oluyor, bu yüzden dört yıldız koydum belki siz farklı bir mod yapabilirsiniz, bilirsiniz daha eğlenceli olur çünkü farklı şeyler yaparsınız evet ve ben de öyle diyordum bu oyunu biraz daha eğlenceli hale getirebilirim sizden sadece şunu rica ediyordum beyler lütfen bunu böyle yapın bu kadar çabuk sıkıcı olmayın lütfen değiştirin şimdi bu oyunu oynayacağım hoşçakalın ve bunun uzun olduğunu fark ettim cümle tamam aslında şimdi tarafından
En iyi oyunlardan biri
Komple çöp. Oyun, ödüller için reklam odaklıdır, ki bu sorun değil, ancak reklamlar her reklamın sonunda donmasaydı yardımcı olurdu. Ayrıca oyunun kendisi de ara sıra donacak..... ve zavallı "sorunu inceliyoruz" türünden genel yanıtlarla uğraşmayın, çünkü ikimiz de biliyoruz ki sorun hakkında hiçbir şey yapmayacaksınız.
Animal Warfare Chiến thuật bxu
Fantastik oyun!!! Şu anda çok hantal. Kullanamadığım bir lamam var. Hayvanlarımı hareket ettireceğim ve sonunda onu bir sonraki kareye kopyalayacak ve onları birleştirebileceğim. Kopyalar yüzünden ahırımda negatif gidebilirim. Kulağa çok gibi geliyor ama genel olarak bu oyun gerçekten harika. Umarım düzelir de oynamaya devam edebilirim!!!!
5 yıldız verirdim ama oynadığımda anamallerimin şaka gibi yürümesi ve ölmesi gibi böcekler var. Ve oyun donuyor, bu yüzden dışarı çıkıp tekrar girmem gerekiyor ve seviye ilerlememi kaybediyorum. Ve anamallarım suda diğer emayelerle savaşır ve toprağıma geri döner. lütfen bu hataları düzeltin
Bu gerçekten zor bir oyun bu yüzden bir yıldız yaptım lütfen daha kolay hale getirir misin ve üzerinde çok fazla reklam var onları nasıl kaldırabilirim ve nasıl kolaylaştırabilirim
Eğlenceli, basit, vakit öldürücü, henüz reklam bombardımanına tutulmadım ama göreceğiz
oyun bence çok güzel yapan ellerine sağlık sizede tavsiye ederim
Bu oyunda çok az reklam var veya hiç reklam yok ve ne kadar kolay olduğu için hayatın tadını çıkarabilirsiniz, hiçbir hata ve aksaklık yok, bu yüzden benimle aynı fikirde olmalısınız 5 YILDIZ
İlerlemek için iyi olan reklamları izlemeniz gerekir. Değil, herhangi bir bonus için 2-3 reklama ihtiyacınız var ve her biri 30 saniye veya daha uzun, kötü biçimlendirilmiş ve zamanlayıcı çubuğu genel olarak değil, tek tek reklamlarla ilgili. Bu faktörler, geliştiricileri FTP reklamları aracılığıyla desteklemeyi zorlaştırıyor ve bu sorun için uzun süre oyun oynadığımı düşünmüyorum. Çok sayıda reklam izlemesi isteyen diğer uygulamalar, belirli ve makul durumlarda ara sıra 30 saniyelik reklamlarla reklamları 5 saniye veya daha kısa tutar.
Harika bir oyun ama id, hayvanları elde etmenin başka bir yolunu tavsiye ediyor. Her turda olduğu gibi bir mvp vardır ve mvp alırlarsa belirli bir miktarda xp alırlar ve hayvan çok fazla xp hedefine ulaşırsa aynı hayvandan ücretsiz olarak başka bir hayvan alırsınız.