Post by daofacepulbay on Feb 10, 2022 3:32:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код безкрайни скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Играта ти беше много хубава. Имаше много добри анимации. Но работата е там, че пистолетът за транквилизатор не трябва да бъде само две стрели, а трябва да има повече стрели, за да можем да опитаме по-добре. Иначе играта беше добра. Трябва да качите следващата част от тази игра. Благодаря.
Харесвам мода за призраци, но не харесвам рекламите, извади ги
Добре е, но моля, направете нещо с прасето, много е бързо и не можем да избягаме от г-н месото е лесно, но прасето е много бързо, така че направете нещо и ми харесва новото бягство, но един проблем, когато отида с Ребека до учен г-н Мейт се събужда Давам му доза, но той се събужда бързо и тича зад учения, прави нещо.
Ей за реди ви щеше да ми блокира телефона бе ей оправете си играта много е каква но направете да не бъги
Нино?!!34hohhhoooo(。ŏ﹏ŏ)(。ŏ﹏ŏ)😢 !
Играта е добра, но трябва да направите още игри. Давам на тази игра 2 звезди, защото някои пъзел не могат да бъдат направени
Аз, нищо особено. Поне господин месо да имате трион. Тоя изрод ходи като каубой. Освен това ако те убие, ти яде крака (това е нормално XD, но за някви канибали). Тоя прави свине от хора в лабораторията си. Xd Изрод Xd!!!!!
DIY Fashion Star - Design Game የሚና ጨዋታዎች yjo
Обичам го толкова много!!!! Малко е трудно, когато сте в лесен, но в режим призрак е наистина лесно. Много ми е мъчно за момичето. Може би, когато приключите със спасяването на Амелия Кларк, може би бихте могли да добавите още хора за спасяване.
Да добре, че пъзелите в новите актуализации са различни и трудни..... Както искам играта да бъде......... Харесва ми....... Също така другите ви игри са много изненадващи ..... Харесвам ги всички, нямах време да прегледам, така че днес най-накрая трябва да прегледам ........... Игрите, които най-много харесвам, които сте направили, са. Evil nun , Evil nun 2 origins, Ice cream 1 , Ice cream 2 и Ice cream 3 Харесвам тези игри най-много, които правите уникални и трудни игри, които аз харесвам най-много......
Не знам какво да кажа на вашите момчета... но има толкова много реклами... но, разбира се, не можем лесно да получим още един живот без нищо... така че защо тази игра има реклами... ако не харесвате тази игра .. не го оценявайте толкова лошо, просто го изтрийте от телефона си.. разработчиците са уморени да правят много актуализации, така че съжалявайте за това.. ако ви харесва, оценете го с 5 звезди
Лошо, че тази игра не се отваря, когато избера който и да е режим, след което щраквам върху бутона за възпроизвеждане, автоматично излиза извън играта това се случва отново и отново
Играта е много готина има много готини неща.🤗🤗🙂🙂(Mr Meat)
ххх
Господи !!!....фу! Когато все още е 10% Пише, че 18 часа повече, дори нашия wifi е толкова бърз И дори аз съм толкова възбуден да играя играта, се оказва, че съм тъжен, защото отнема толкова много време да чакам... Нямам търпение, защото съм толкова излязох да играя играта !!!.....Да видим дали е готина...👀✌👀 😤
Обичам тази игра...но коригирайте изоставането във вратата за по-добро изживяване, благодаря ви за тази игра
Много е забавно, но има вирус, който кара устройството да се освобождава и да почернява 😭😭😭😭
Тази игра е боклук, защото когато направих режим на призрак, защото моят съвет не играйте тази игра, тя е боклук
Не ви казвайте какво също правите или сте взели твърде лесно. Режимът само за консумативи, който е достатъчно лесен, е режимът на призрак, когато се обадите на ченгетата и mnr. Стойка за месо отвън, тогава полицията все още стои неподвижна. Мисля, че играта е страхотна причина за една звезда е поради моята предишна причина, поради която трябва да работите малко по-добре върху това maby, за да ви кажа какво също да правите и да стигнете твърде много до артикулите, доколкото съм сигурен, че играта е страхотна, но моля поработете върху вашата причина №1 за поправяне Моля, обърнете внимание за страхотно😊
Има начин за много реклами, без значение какъв е режимът и наистина е изостанал, дори ако го имате с ниско качество и ако можехте да му дам половин звезда, бих искал.
Когато започнах играта, нямаше бутон за стрелба, така че как можеше да вляза в къщата ... това беше потетично
Харесвам играта, но е толкова трудна да я завърша, че не знам как да отида до синята врата, моля, имайте ръководството, че можете да отидете до синята врата и още повече olsss в ghost mode plssssss премахнете рекламите, моля, това е всичко
Хубаво е, но ме ядосва, когато се появи реклама след 5 секунди
Харесами но играта трабва да получи ъбдеит, защото има реклами товаст да няма реклами
Keplerians Много харесвам г-н месо, първо играх в режим призрак, спасих момичето и спасих Ребека и арестувах господин месо, след това играх в лесен режим, за да спася момичето и накрая спасих Амелика Кларк, затова давам тази игра на 5 звезди 🙏🙏 и се опитайте да арестувате г-н Мейт и да спася Ребека в режим на призрак и аз ще направя всичко възможно и понякога идва и реклама, така че моля, поправете също🙏🙏 и също искам да знам защо той се превърна в сериен убиец и започна да убива, за да тествам повече от човешка кръв
При активиран блокер на реклами приложението винаги се срива през първите 10 секунди. С деактивиран блокер на реклами получих дълго време, което не може да се пропусне, преди да приключи първоначалният екран за изрязване.
Това е страхотна игра на ужасите. В това имаме 3 добри края за бягство и няколко края на играта, които ми харесват. Но всички завършеки и играта са много страшни. Гласът на г-н Мейт е толкова страшен и твърд. Родители, които не живеят детето си, за да играят тази игра, защото това е страшна и игра на ужасите, моля, оставете детето си да играе в режим на призрак като мен, защото в режим призрак злодеят не може да ни победи, защото не може да види играча в режим на призрак. Ако искате приключенска игра за бягство на ужасите Изтеглете всички игри на Keplerians.
Ааа! Това е най-добрата игра, за която съм чувал, наистина наистина! Харесайте играта, освен ако..Ах..Има някои грешки 1-Mr.meat понякога се забива до вратата на гаража 2-прасето отлита в небето, когато се скрием и той бяга пред нас, когато излезем той лети в небето 3-Welp,можем да се изкачим на прасето,което очевидно е грешка Всички тези грешки са добри за играча,но все още е грешка. Други мъдри е много забавно да се играе! Оценявайте труда си!
Добра игра, но не мога да вляза в къщата на г-н Мейт.
Ирата е много яка и ни учи как да бъдем детективи.
Реклами за куршуми наистина? Плюс реклами от време на време. зле. Съвет: използвайте самолетен режим, за да изключите рекламите
Оценявам това само с 1, защото има много реклами, като имам предвид твърде много, моля, спрете да ми давате реклами, които са супер досадни, аз просто гледам реклами повече от играта. и поради рекламите не знам какво точно играта е за. Ако мислите, че може да искате да изтеглите тази игра, не е просто рекламна игра, ако просто гледате реклами
Имах грешка, при която не можех да стрелям с пушката.
Донякъде ми харесва това, толкова е страхотно, практиката е тази за деца, не е тежка или екстремна, просто ми харесва😇😇
Хубава игра, но толкова трудна да се отървете от г-н месо, къщата му е малка и той чува всичко
Най-лошата игра някога!!! Тази игра дори не заслужава нито една звезда......толкова много реклами се показват. Много е досадно всеки път
Щях да си счупа таблета заради тази игра
Давам 5 звезди но ако можех щях да дам 10 на но иначе игра си е супер яко Как си бубе може да си с едни откъсна крака като влезе във хванат 🧐🧐🤫🤫🤫🌚📠🖨️🇺🇿
Няма улика.. нормалният и екстремният режим не може да се направи.. защото няма елемент за отрязване на въжето
Много хубава игра, но 1 проблем, че когато се обадя на полицията и давам доказателството, той отваря главната врата и се забива там само, така че аз го застрелям и извикам друга полиция и същото нещо се случи отново и вратата на Свети Валентин, когато хвърлих някои предмети, г-н месо, отиде отвън, за да видя от страната на камиона и никога не се връща и youtuber играе тази игра, те излизат извън къщата от прозореца на огледалото извън зоната, но когато опитам това, не мога да го направя защо имам тези 3 проблема?
добра игра, тъй като играх малко, но това е здравей съсед и баба, която е пълна с реклами и рекламите са твърде досадни и трябва да платите малко пари, за да спрете рекламите
Тази игра е много трудна в новата актуализация, но тази игра много ми харесва, просто тази игра е много залепваща
Трябваше да му дам звезда за коментар. Тази игра може да бъде забавна, ако не бяха всички реклами... Мисля, че има реклама на всеки 5 секунди.
Тази игра е страхотна!! Е, за начинаещи може би им е трудно да търсят инструментите, от които се нуждаят, но след известно време вие ще започнете да запомняте къде са инструментите и играта ще позволи да гледате реклама, ако наистина не можете да намерите вашите артикули, ще ви каже как далеч е предметът от вас, а не току-що се появи пред вас. Като цяло това е страхотна игра и ми харесва как тази игра може да се играе офлайн. След това напълно ще изтегля другите ви игри.
Тази игра е много хубава, но проблемът е, че играем от хауър и хауър, но не можем да намерим мир, така че също не можем да намерим синьо кий
Страхотна игра!!! Момчета, ако играете в режим Ghost, ако вашият wifi е включен, има реклами, когато вашият wifi е изключен, няма реклами хубава игра, харесва ми това😃😃
Аз още искам такива игри.Не мислите а теглете.😃😉
Беше страшно не мога да избягам но ще спася момичето но хващам 😱😱💃🤲😅😥 и рейтингът на звездите от 2%, защото беше страшно