Post by daofacepulbay on Feb 10, 2022 3:20:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Планет Крафт: Майн Блок Крафт ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Планет Крафт: Майн Блок Крафт IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак нескінченної витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Планет Крафт: Майн Блок Крафт 2022 version ▞▞▞
гра хороша, але останнім часом вона затримується, наприклад, іноді я не отримую повідомлення або не дає мені завантажуватися в грі, але головна проблема, яку я маю, полягає в тому, що у мене є обліковий запис, але коли я вхожу в нього в іншому місці, він видаляється всі повідомлення, тому я плутаю, але крім того, це весело
У мене, коли я граю, це багато збоїв. Я не можу побачити нічого на світі, якщо не повернусь певним чином. Виправте цю проблему найближчим часом
Зробіть так щоб можна було робити сваи села,горада і ще зделайте так щоб можна було вибухнути TNT плиз
Игра очень крутая! Але, добре було б, якщо це було, наприклад, ізумрудна бронь, мечи, нові тварини, блоки, і щоб рибу можна було з реки ловити, в загальному, чого-то цікавого. А так, спасибі за прекрасну гру.
Ця гра відстає😭.. І автоматично виходить😭😭.. Насправді я не можу говорити🙂🙂
Я заплатив майже 15 доларів за кілька монет Planetcraft і хочу придбати щось на карті .....зараз моя гра гальмує, оновіть мій телефон, і він все ще гальмує і хочу дозволити мені пограти правильно
Автор, я прошу зобань, будь ласка, бон бон всіх і всіх тих фреді і всіх Мар'ян ро умаляю забань прошу і відповідай, будь ласка. ІЗДЕВАТЕЛЬСТВО: вони всіх, кого я перерахував на домі здеваються і дай номер, будь ласка. І як тибя знайти в ігрі ОТВЕТЬ УМАЛЯЮ
Мені подобається ця гра... колись я керував кланами, коли Planet of cubes була основним сервером... є кілька помилок і збоїв... нічого, що чекає, не можна виправити... після перегляду скарг багато людей не можуть рухатися або навіть бачити....це з часом зникає...в мене були обидві збої раніше, і я можу використовувати це дуже добре в більшості випадків...щодо людей, яких відразу ж зневірили...вибачте, якщо це були ви я зробив це, і ви поставили за це одну зірку. Я рекомендую вам відправитися в далеке місце, де нікого немає. 5 зірок
Загалом чудова гра, але їй не вистачає певних аспектів, можливо, мають бути такі елементи, як карти чи атласи, і взаємодіючі, наприклад книги, які можна записувати/читати, а також краща грошова система, пов’язана із зачаруванням.
Є багато красивих блоків для створення будівель. Я дуже люблю цю гру.👍🏻
Ця гра має серйозні затримки, і монстрів важко зловити. У мирному та креативному завжди погана погода (я не знаю про нормальне виживання, бо не грав). Це справді випробовує моє терпіння. Як тільки я видалив його, мої шпалери стали чорними, а екран заблокований. Кому подобається ця гра, напевно, не має смаку. Я ненавиджу цю гру.
Я так люблю цю гру, ти можеш робити багато речей, але у мене є проблеми з затримкою, тому я ставлю цій грі 3 зірки
Це була б чудова гра, якби я мав більший екран лише з 5-дюймовим екраном. І якщо, коли я був у творчому режимі, це привело мене до виживання. Я з тих, хто не любить пустощів чи горя. Але крім цієї гарної роботи
Я зайшов у гру, і після екрану завантаження він був чорним, і я перевірив, чи мій телефон вимкнений, і я чекав годину, і він все ще був чорним, тому я навіть не можу зайти в гру, щоб розробники могли перейти до h* Буду, доки вони не виправлять це, але доки не буде виправлено, ця оцінка залишиться 1 зірка.
Не могли б ви додати кремінь, сталь і яйця породи в творчий режим Якщо ви додасте кремінь, сталь і яйця породи в креативний режим, я дам йому 5 зірок
Я продовжую намагатися завантажити, і коли це майже закінчилося, воно припиняється і завантажується знову, я пробував п'ять разів, і він продовжує робити це одна зірка!!!
Загалом це чудова гра, але справа в тому, що те, як гравець переміщує ударний ящик, dmg дійсно поганий або малий, і чомусь ви, хлопці, розробник продовжував руйнувати бази в шахтах я зробив базу, що якщо я її продам це було б 10 стопок діамантів, і ви, хлопці, просто страшенно засмутилися, ви, хлопці, повинні створити портал, на якому гравці можуть будувати все, що забажають,
Це, на мій погляд, найгірша гра в майнкрафт, в яку я коли-небудь грав. Так, я знаю, що це не повинно бути точно так само, як на вас можуть подати до суду, але це було затримкою, і нічого не працює. Я знімав відео на YT, і це змусило записувати екран, і оскільки це була моя остання гра, яку я спробував, я втратив усі свої кадри, тому дякую. НЕ завантажуйте. Це настільки погано, наскільки це могло статися, а також мій zStuff не застарів, це ви відстає, я хочу вибачитися, і я злий лише після 40-хвилинного відеозапису, уточніть свій факт, будь ласка
Гра класна але щоб давали побільше монет
Я не можу в неї зайти це обурливо😐😐
Це так само як Minecraft, можливо, навіть краще, тому якщо вам потрібна така безкоштовна гра, а не mine craft, це чудова гра для цього
Крутоооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!(!(!!?!!!!
Ця гра дійсно весела, але, на жаль, вона дуже затримується, якщо у вас немає міцного інтернет-з’єднання, і іноді гра виходить з ладу. Хоча є кілька помилок, які потрібно виправити, якщо ви не можете отримати minecraft, я думаю, що ця гра є найкращою заміною для неї.
Просто клас!!! Мені дуже подобається гра!
StrikeFortressBox Laga bbvn
Я ставлю вам одну зірку, тому що він гальмує, і якщо я вимкну свій Wi-Fi, чи він гальмує, я ненавиджу гальмування, тому що мій акумулятор розрядиться, мій акумулятор розрядився на 100%, тепер він 30%
Це хороша гра, але я б хотів, щоб я міг розвивати креативність, але інші люди повинні бути в виживанні або щось на кшталт я створюю карту в креативі, але пізніше я можу зробити це виживанням. Це хороша гра після всі.
Процес вирощування саду. потрібно йти швидше. Це йде так повільно без причини. Навіть із кістками ПРОЦЕС ТРЕБА БУТИ ШВИДШИМИ
будь ласка, додайте параметри для елементів керування, наприклад збільшення бертонів і збільшення чутливості
Немає ні мечів, ні лука, ні броні, і я не можу знайти жодного гравця, і я не можу знайти жодного місця для будівництва! Тому я видалив гру)=
Надзвичайно загальмований, але цікавий досвід. Приємно грати у «безкоштовний» Minecraft, де ви придумуєте розумні, але завжди зірвані плани, просто щоб захистити свої речі від хакерів. Я не знаю, що це таке, просто в цьому є чарівність. І я люблю грати зі своїми друзями. Могло б бути краще. Але знову ж таки, Майнкрафт також міг. Гарна робота Planet Craft 👍
Мені дуже подобається гра, я грав у неї 2 або 3 роки тому, і мені вона дуже сподобалася, однак спільнота дуже токсична, і я хотів би бачити більше оновлень, але я розумію, що важко працювати над грою під час COVID -19.
ГРА НЕЙМОВІРНА
Я не рекомендую вам встановлювати його, тому що для мене він надто глюковий, а також я насправді не знаю, як з ним працювати, тому так, я рекомендую вам не встановлювати його.
Дуже клас не далі оренг оренг це мурло а планета крафт вопше дуже дуже дуже дуже круто
Оновлення.( НАЙБОЛЬША ПРОБЛЕМА) Минуло деякий час, і нічого не змінилося. Я знаю, як досвідчений гравець, інші гравці відчайдушно намагаються торгувати один з одним, але немає безпечного способу зробити, тому додавання не займе багато часу проста торгова система з гравцями, а не лише штучним інтелектом у кожному безпечному створенні. PLZ FIX😭 Я знаю, що це значно збільшить кількість гравців, коли справа доходить до активності, і не буде токсичним, і набагато більше людей прийде + нові гравці можуть принаймні обмінюватися простими речами, такими як 🥩ETC
Ця гра жахлива. Занадто велике відставання. Якщо я Спробував грати креативно, це просто підштовхне мене до гри. Я НЕ МОЖУ НАВІТИ ВИРОБИТИ КРЕМЕНЬ І СТАЛЬ, ЩОБ ВИРОБИТИ ПОРТАЛ, ТОМУ ЩО Й ВЕРСІТ НЕ ПРАЦЮЄ!
Як щавести тварин?
Це досить добре, з кількома рекламами, має чудовий ігровий процес, але я завантажував його раніше, і коли з’явилося нове оновлення, мене не відпустили
Нічего не граю
Я не можу зробити поршень. Я дуже хочу зробити ліфт і Крафт не цікавиться. Але я не можу перетворитися на спостерігача. Блоки повільні і багатьом не подобається. Як я можу отримати схему з поршнем і спостерігачем, щоб створити електрику.
Мені подобається гра, єдина проблема, яка у мене з нею, це збій, але це може бути мій Інтернет, а також діти грають у цю гру, і люди запитують і роблять погані речі, будь ласка, спробуйте перекрити лайку та інші погані речі, дякую за ваш час!
Я думаю, що вам слід рекламувати яйця в творчому режимі та мати можливість створити плоский світ.
Мені подобаються бойові бар’єри в грі, і в цій грі є різні типи завдань. Справді весело😇
Фу блин я навіть не можу нормально грати 😡😡😡😡😡😡не раджу гру
В мене ця гра 1 роз вилітала але гравців додати?! та ще з друзями грати бо побудови я строю на 6 гравців будь-ласка зроби цю гру нормально та я ставлю 3 зірок
Мені дуже сподобалася ця гра, а також я хочу побачити нові скині!